VILKÅR OG BETINGELSER

INFORMASJON FRA LAVERIA LASHES

 

Bestilling
For å kunne bestille varer hos Laveria lashes må du være sertifisert vippeteknikker. Om du er ny kunde av Laveria Lashes må du sende oss ditt kursbevis på e-post for at bestillingen skal gå igjennom.

Priser
Alle våre priser er eks. moms.

Betalingsløsninger
Vi tar betaling gjennom PayPal, Visa, Faktura og Vipps. Ønsker dere andre løsninger ta kontakt med oss på e-post.

Frakt
Du kan forvente å motta dine varer etter 2-6 dager om du holder til i de største byene, fjerntliggende områder kan ta opptil 3-10 dager. Om du ikke har mottatt varene innen 14dager er det bare og ta kontakt med oss på ny.

Fri frakt
Hos Laveria Lashes er frakt inkludert når du handler varer for over 1 000kr.

Organsisasjonsnummer

Laveria Lashes selger kun til bedrifter, derfor krever vi organisasjonsnummer.

Personvernserklæring

Laverialashes / Marina Rasool er behandlingsansvarlig for all informasjon som blir registrert og lagret i vårt system.
Bedrift Laveria Org. nr. 890324142
Adresse: Drammensveien 159 C/o Neglakademiet AS, 0277 Oslo.

Laverialashes tar imot informasjon som fulltnavn, bedriftnavn, org.nr, emailadresse, adresse og kursbevis for å kunne sende varer ut til dere som kunder og ha riktig informasjon om dere.
Opplysningene blir innhentet når dere registrerer dere frivilig på vår nettbutikk, all informasjon blir lagret inne på wordpress, vårt kunderegistreringssystem timma og fakturasystem sendregning.no.

Formålet med bruk av våre systemer er for at Laverialashes skal kunne gi dere god service til enhver tid og gi dere tilgang til våre tjenester og produkter.
Våre opplysninger brukes kun av bedriften Laverialashes og kan bli utlevert til tredjepart Neglakademiet AS om dere ønsker å handle Laverialashes produkter fra Neglakademiet AS eller om dere tar kurs hos Laverialashes som også er i samarbeid med Neglakademiet AS. Dette er kun for at dere skal få tilgang til Laverialashes sine produkter også på Neglakademiet sine nettsider, dette er noe dere blir opplyst om før vi deler opplysninger videre. Neglakademiet AS følger personvernsloven, dette kan dere lese mer om på www.neglakademiet.no.

Laverialashes beholder alle opplysninger så lenge kunden er aktiv i vårt system. Vi sletter kontoer som ikke har vært aktive på over 2år regelmessig, om noen ønsker å bli slettet før de to årene har gått fra vårt system må vi kontaktes på mail: lasheslaveria@gmail.com.