Handlekurv 0

Kurs

Hvorfor velge oss:

Laveria Lashes er internasjonalt og anerkjent.

Våre kursinstruktører er høyt sertifiserte og har bred erfaring innenfor vippebransjen samtidig som vi alltid er oppdatert på det nyeste innen teknikk. Vi kan rådføre deg bedriftsmessig og gi deg god veiledning. Vi ønsker at du skal gjøre suksess og mestre alt innenfor faget, derfor strekker vi oss langt for at du skal lykkes.

Vi ønsker at alle som tar kurs hos Laveria Lashes går ut med kompetanse, stolthet og selvtillit. Laveria Lashes legger fokus på at alle som tar kurs hos oss får en tett oppfølgning og rådføring underveis. Derfor holdes våre kurs i mindre klasser med få elever.

Laveria Lashes

Vippeextension er i stor vekst og en av de mest populære behandlingene i skjønnhetsbransjen akkurat nå. Det fine med vippeextension er at det har ingen slitasje på de naturlige vippene så lenge dette blir påført riktig, det er derfor viktig med et sertifikert godkjent kurs. Samtidig jobber vi veldig tett på øyene til kunden så du må ha et godkjent kurs før du praktiserer som vippeterapeut.

Vippene våre vokser og vi må gjennomsnittlig fylle på hver tredje til sjette uke, det vil si at kundene dine er avhengig av og komme ofte for og få påfyll. Sammenlignet med andre behandlinger så er dette en behandling hvor det er lett og få faste kunder.

Hvorfor bør du velge å bli vippeteknikker?

1. Dette er en spennende jobb for deg som er nøyaktig og stødig på hånden.

2. Det er en fin måte å komme i kontakt med mennesker på.

3. Du kan tjene godt ved å utdanne deg som vippetekniker. Lave produktkostnader vil gi god avanse på behandlingene. Spør oss for eksempler.

4. Disse behandlingene krever at kundene kommer tilbake jevnlig, hvilket gir et god grunnlag for å bygge opp kundemasse.

Klassisk extension kurs

Kurs i klassisk vippeextension er grunnkurset man alltid må starte med. Det er viktig at du behersker klassisk teknikk godt, før du kurser deg innen volum teknikk. Klassisk extension er når du påfører et og et falskt hår på hver naturlige vipp.

Grunnleggende Volum extension kurs.

Dette er en mer avansert teknikk hvor du får en dypere forståelse innenfor teori, design og bruk av ulike bøy. Volum er en teknikk hvor du setter flere vipper sammen som en bukett på hver naturlige vipp.