LAVERIA Threading

Threading er en hårfjerningsmetode som kommer opprinnelig fra Asia, og har nå blitt en meget populær behandlingsform i Europa og Norge. Speseielt godt egnet for fjerning av hår i ansikt samt forming og styling av bryn.

Med hjelp av bomullstråd fjernes uønsket hår med roten. Ved hjelp av tråden som surres rundt hårene inne ved roten kan du nappe ut flere hår av gangen. Dette er en svært skånsom metode, passer for alle hudtyper inkludert sensitiv hud. Teknikken gir et jevnt, presist og rent resultat. Dette er en rask og effektiv metode for fjerning av hår som kan brukes overalt på kroppen, men er primært brukt for fjerning av hår i ansiktet og er svært godt egnet til styling og forming av bryn.

Kurs innhold

Dette er et todagers kurs hvor undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis for å sikre at du oppnår all den informasjon og veiledning du trenger. Kursdagene avholdes med 14 dagers mellomrom for å kunne øve på teknikk før andre kursdag. Du vil få utdelt diplom etter endt kurs.

Mer info

Våre kurs inkluderer:

Prisen inkluderer manual, startpakke og materiell til en verdi av cirka kr 2.500,-

Pris

KR 6.990,-

Meld

deg på kurs

Threading er en hårfjerningsmetode som kommer opprinnelig fra Asia, og har nå blitt en meget populær behandlingsform i Europa og Norge

Les

om våre andre kurs

Grunnleggende Volum extension

Volum er en teknikk hvor du setter flere vipper sammen som en bukett på hver naturlige vipp.

Vippeløft med LashUs

Vi lærer deg alt du trenger å vite for å komme i gang med LASHUS vippeløft.